Groentewokstukjes met spinazie en venkel

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de paprika en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de groentewokstukjes en sojasaus toe en bak 4 min. op middelhoog vuur.
  • 2 Snijd ondertussen de venkel in dunne reepjes en voeg met de spinazie toe, bak 5 min. Schep regelmatig om. Laat de flageolets uitlekken, voeg de laatste 2 min. toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met geroosterd sesamzaad.

Groentewokstukjes met spinazie en venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept