1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de drumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat en schep om met de olie en kerriepoeder. Breng op smaak met peper en eventueel zout en bak in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
2 Schil ondertussen de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Schrap ondertussen de winterpeen en snijd in schuine stukken van 2 cm. Was de prei en snijd in ringen.
3 Smelt de helft van de boter in een koekenpan en bak de winterpeen 6 min. op middelhoog vuur. Voeg de prei en rozijnen toe en bak nog 4 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
4 Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de melk en de rest van de boter tot puree. Roer de winterpeen, prei en rozijnen erdoor. Serveer de hutspot met de drumsticks.
Hutspot met kerriedrumsticks is een recept van Albert Heijn