Spaghetti puttanesca

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn en de ansjovis in stukjes. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn.
  • 2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de chilivlokken en knoflook 30 sec. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe. Laat op hoog vuur 5 min. inkoken. Roer af en toe.
  • 3 Laat de kappertjes en olijven uitlekken. Voeg de peterselie, ansjovis, kappertjes en olijven toe aan de saus en warm 3 min. mee. Giet de pasta af en meng door de saus. Serveer direct.

Spaghetti puttanesca is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagnerolletjes met tonijnvulling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne puttanesca met broccoli en kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta a la puttanesca
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept