Groenebonensalade met gebakken brie

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen samen met de tuinbonen in een ruime pan water in 8 min. beetgaar. Klop ondertussen de eieren los in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Halveer beide stukken brie in de lengte. Haal de helften eerst door het ei en dan door het paneermeel.
  • 2 Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de briestukken op middelhoog vuur in 10 min. rondom goudbruin. Giet ondertussen de bonen af en spoel onder koud stromend water. Doe in een grote schaal en verdeel de dressing erover. Leg de brie erop.

Groenebonensalade met gebakken brie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept