1 Doe de adukibonen in een kom en schenk er zo veel water over tot ze onder staan. Laat de bonen 8 uur weken. Giet af. Kook de bonen in een ruime pan met water en het bouillontablet in 40 min. gaar. Vul het water aan als de pan dreigt droog te koken.
2 Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de helft van het avocadovruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Halveer de tomaten. Meng de avocadoblokjes en tomaat met het limoenrasp- en 1 el -sap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3 Pureer met de staafmixer de andere helft van het avocadovruchtvlees met de mascarpone chilidip. Rasp de kaas. Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Giet de bonen af. Leg de wraps op een schaal en zet er schaaltjes naast met de adukibonen, tomaten-avocodosalade, avocado-mascarpone, geraspte kaas en sla.
Tortillawraps met adukibonen, avocadomascarpone en tomaat is een recept van Albert Heijn