Tortillawraps met adukibonen, avocadomascarpone en tomaat

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de adukibonen in een kom en schenk er zo veel water over tot ze onder staan. Laat de bonen 8 uur weken. Giet af. Kook de bonen in een ruime pan met water en het bouillontablet in 40 min. gaar. Vul het water aan als de pan dreigt droog te koken.
  • 2 Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de helft van het avocadovruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Halveer de tomaten. Meng de avocadoblokjes en tomaat met het limoenrasp- en 1 el -sap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Pureer met de staafmixer de andere helft van het avocadovruchtvlees met de mascarpone chilidip. Rasp de kaas. Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Giet de bonen af. Leg de wraps op een schaal en zet er schaaltjes naast met de adukibonen, tomaten-avocodosalade, avocado-mascarpone, geraspte kaas en sla.

Tortillawraps met adukibonen, avocadomascarpone en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept