Vega-quesadilla

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm. Snipper de ui en snijd de koriander fijn. Laat de bonen en mais apart van elkaar uitlekken. Meng de paprika met de ui, de helft van de koriander, de bonen en tomatendip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Snijd de schnitzels in reepjes van ½ cm. Rasp de cheddar en meng met de mais, de rest van de koriander en de crème fraîche. Breng op smaak met de tabasco red peppersauce.
  • 3 Verdeel het mais-kaasmengsel en de schnitzelreepjes over de helft van de gordita’s en dek af met de rest van de gordita’s (dit heet een quesadilla). Bak in twee ruime koekenpannen elk 1 quesadilla 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak zo ook de andere quesadilla’s en serveer met de bonensalade.

Vega-quesadilla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde quesadilla's
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met drie kazen en rucola
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van vegagehakt, sperziebonen en puree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ovenschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger
10 min
Bekijk recept