Noedelsoep (ramen)

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het water, de bouillontabletten, saus en het 5 kruidenpoeder in een pan. Schil de gember en rasp boven de pan. Breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. zachtjes koken.
  • 2 Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Giet af en spoel onder koud stromend water. Pel en halveer ze. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over de ruime kommen.
  • 3 Snijd de paksoi in reepjes. Verdeel de kip, taugé en paksoi over de noedels en schenk de hete bouillon eroverheen. Leg de eieren met de snijkant naar boven in de soep en garneer met de korianderblaadjes.

Noedelsoep (ramen) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Pittige vegetarische ramen in 15 minuten
15 min-
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaashuisje
60 min -
Bekijk recept

Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Noedelsoep met tofu en oesterzwammen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met krab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept