Indiase andijviestamppot met vegagehakt

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook in een ruime pan water met de deksel erop in ca. 15 min. gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de knoflook fijn, snipper de ui, laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet en hak de cashewnoten grof. Verhit de olie in een koekenpan, voeg de ui, knoflook en vadouvan toe en fruit 5 min. op laag vuur. Voeg het gehakt en de kikkererwten toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
  • 3 Giet de aardappelen af. Voeg de hangop en mangochutney toe en stamp fijn met de pureestamper. Schep de andijvie en het gehakt door de puree en bestrooi met de cashewnoten.

Indiase andijviestamppot met vegagehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van vegagehakt, sperziebonen en puree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse roerbak met vegagehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegapie met vegagehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept