Stamppot met biefstuk en sojasaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spruiten 5 min. en giet af.
  • 2 Verhit ondertussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur in 4 min. rondom bruin. Voeg 1 el sojasaus toe en schep om. Breng op smaak met peper. Neem de biefstuk uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Ris ondertussen de blaadjes tijm van de takjes.
  • 3 Verhit de rest van de boter in dezelfde koekenpan en bak de uien en tijm 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de spruiten en de rest van de sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
  • 4 Stamp het ui-spruitjesmengsel grof met de pureestamper en schep samen met de rauwkost door de aardappelpuree. Breng op smaak met peper. Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de stamppot.

Stamppot met biefstuk en sojasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept