Spaghetti met pittige courgette en boerenkool

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
  • 2 Verhit ondertussen de ansjovisfilets met de olie in een hapjespan en duw met een pollepel de ansjovis in stukjes. Voeg de knoflook en sambal toe en fruit 2 min. op laag vuur.
  • 3 Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in stukjes. Voeg met de boerenkool toe aan het knoflook-sambalmengsel en bak 5 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om.
  • 4 Halveer ondertussen de tomaatjes. Giet de spaghetti af en meng met de tomaten door de groenten. Schaaf de pecorino erover en serveer.

Spaghetti met pittige courgette en boerenkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept