Speltcouscous met verse kruiden en granaatappel

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water met het zout aan de kook.
  • 2 Meng ondertussen de couscous en baharat in een schaal. Schenk het kokende water erover. Laat 5 min. staan en roer de couscous los met een vork.
  • 3 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp toe aan de couscous, en sap naar smaak.
  • 4 Snijd de blaadjes munt, peterselie en koriander fijn. Meng met de granaatappelpitjes door de couscous. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Speltcouscous met verse kruiden en granaatappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept

Pittige gehaktballetjes met couscous
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept