1 Snijd de ui in halve ringen. Schil en rasp de gember. Boen de aardappelen schoon. Snijd de aubergine en aardappelen met schil in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de kipdijfilet in reepjes.
2 Verhit 3 el olie in een wok en roerbak de aubergine in 5 min. goudbruin en gaar. Schep uit de wok op een bord.
3 Verhit de rest van de olie in dezelfde wok en roerbak de kruidenpasta, ui en gember 30 sec. Voeg de kip en aardappelblokjes toe en roerbak 3 min. mee.
4 Voeg het water, tomatenblokjes, kokosmelk en het bouillontablet toe en laat op middelhoog vuur 30 min. koken Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten en aubergineblokjes toe. Roer af en toe.
5 Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de currykokossoep op smaak met peper en eventueel zout en serveer met de naans.
Indiase curry-kokossoep is een recept van Albert Heijn