1 Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen. Schil en rasp de gember. Boen de aardappelen schoon. Snijd de aubergine en aardappelen met schil in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Snijd de kipdijfilet in reepjes.
2 Verhit 3 el olie in een wok en roerbak de aubergine in 5 min. goudbruin en gaar. Schep uit de wok op een bord.
3 Verhit de rest van de olie in dezelfde wok en roerbak de kruidenpasta, ui en gember 30 sec. Voeg de kip en aardappelblokjes toe en roerbak 3 min. mee.
4 Voeg 200 ml water en de tomatenblokjes toe en laat op middelhoog vuur 30 min. koken. Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten en aubergineblokjes toe. Roer af en toe.
5 Breng de curry op smaak met peper en eventueel zout.
Indiase curry met kip, aardappel en aubergine is een recept van Albert Heijn