Rødgrød (granen en rood fruit) met yoghurt

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de cranberry’s, aardbeien, frambozen, suiker en 50 ml water in een steelpan en breng aan de kook. Roer de maizena los in 2 el water en roer voorzichtig door het fruit. Kook 3 min. op middelhoog vuur. Schep in een schaal en laat de rødgrød in 15 min. afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Schep de granola in de whiskyglazen en verdeel de kwark en rødgrød erover.

Rødgrød (granen en rood fruit) met yoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rodgrod Met Flode
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
RODGROD MET GRIESMEEL
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rodgrod
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept