Koolsalade met gerookte zalm op knäckebröd

4
15 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Houd een paar takjes dille achter voor garnering en snijd de rest grof.
  • 2 Meng de rodekool, bietjes, grofgesneden dille en 2 el citroensap in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de mierikswortel en het citroenrasp met de hüttenkäse en breng op smaak met peper.
  • 3 Halveer het knäckebröd en beleg achtereenvolgens met 1 el koolsalade, zalm, 1 el hüttenkäse en garneer met de kapperappeltjes en de achtergehouden dille. Bestrooi met peper en serveer de rest van de koolsalade en hüttenkäse erbij.

Koolsalade met gerookte zalm op knäckebröd is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakt Knackebrod
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Knackebrod Met Sinaasappel En Rookvlees
0-10 min -
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept