Mango-kokosijs

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Pers de limoen uit. Meng de mangoblokjes, poedersuiker, coconut cream en het limoensap in een diepvriesbakje en zet 5 uur in de vriezer.
  • 2 Doe het bevroren mangomengsel in de kom van de keukenmachine en maal in 2 min. tot ijs. Doe terug in het bakje en zet nog 3 uur in de vriezer. Lekker met chilivlokken of geraspte kokos.

Mango-kokosijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

MANGOCALADA MET KOKOSIJS
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kokosijs Met Gebakken Banaan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mango-kokosijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kokosijs Met Gebakken Banaan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept