Crispy kipfajita

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de koriander fijn (houd enkele blaadjes achter als garnering) en meng met de yoghurtmayonaise en hot sauce.
  • 2 Schep de kip om met de kipkruiden. Verhit 2 el olie in een ruime hapjespan en bak de kip op middelhoog vuur in 2 min. goudbruin. Voeg de paprika toe en bak nog 2 min. Voeg de bonen toe en bak op laag vuur 3 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper.
  • 3 Bestrijk ondertussen de tortilla’s aan beide kanten met de rest van de olie. Verhit een tweede koekenpan zonder olie of boter en bak de tortilla’s een voor een in 2 min. knapperig. Keer halverwege.
  • 4 Verdeel het kip-bonenmengsel over de tortillawraps. Serveer met de pittige mayonaise en bestrooi met de achtergehouden koriander.

Crispy kipfajita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfajita met salsa
20 min-
Bekijk recept
Kipfajita met romige guacamole
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipfajita met paprika
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige kipfajita's met avocado
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept