Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el boter in een koekenpan en bak de haaskarbonades op middelhoog vuur in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de boter in een hapjespan. Voeg de prei, snijbonen en de helft van de tijm toe en bak 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de bonen toe en warm 3 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Voeg de slagroom, mosterd en de rest van de tijm toe aan het achtergebleven bakvet van de karbonades. Verkruimel het kippenbouillontablet erboven en laat al roerend 2 min. op middelhoog vuur zachtjes koken.
  • 4 Verdeel het bonen-preimengsel over de borden, leg op elk bord een haaskarbonade en serveer met de mosterdjus.

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfssaucijs en tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkarbonade met spaghetti
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade in tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met piccalilly
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept