Roerbak van bimi, mihoen & biefstukreepjes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukken 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord rusten onder aluminiumfolie.
  • 2 Schil en rasp ondertussen de gember en halveer de bimi in de lengte. Verhit de rest van de olijfolie in een wok en roerbak de bimi, gember en roerbakmix 4 min. op hoog vuur. Voeg de hoisinsaus en mihoen toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Snijd de biefstuk in dunne reepjes en verdeel over de mihoen. Besprenkel met de sesamolie.

Roerbak van bimi, mihoen & biefstukreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukreepjes met komijn en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise woknoedels met groenten en biefreepjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept