1 Snijd de aubergine en courgette in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een hapjespan en bak de aubergine met de paprikapoeder, komijn en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
2 Schil ondertussen de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Maak de paprika’s schoon en snijd ook in blokjes van 1 x 1 cm. Voeg de aardappel toe aan de aubergine en bak 5 min. mee. Voeg de paprika en courgette toe en bak nog 3 min. Voeg de salsasaus toe en warm nog 5 min. mee.
3 Laat ondertussen de zwarte bonen en flageolets uitlekken in een zeef en spoel af met koud water. Voeg de bonen toe aan de groenten en warm 3 min. mee. Breng de groentechili op smaak met peper en eventueel zout.
Groentechili sin carne is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)