Spelt met spruiten en blauwaderkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, doe terug in de pan en laat afgedekt staan. Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes. Maak de spruiten schoon en snijd de knoflook fijn.
  • 2 Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bleekselderij, spruiten, knoflook en laurier toe en bak 7 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Voeg de bloem toe en laat 3 min. op laag vuur garen. Voeg de bouillon toe en laat 3 min. op laag vuur koken. Roer af en toe.
  • 3 Schil ondertussen de peer en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de noten grof. Verkruimel de kaas. Meng de farro en ⅔ van de kaas door de spruiten. Schep de peer en walnoten erdoor. Verdeel de rest van de kaas erover. Serveer direct.

Spelt met spruiten en blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone met spelt en spekjes
14 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige granola met spelt, walnoten en komijn
10 min
Bekijk recept
Spelt met tuinbonen, roerbakgroenten, rookvlees en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept