Open pantosti's

4
15 min
Lunchgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de dadels in reepjes. Snijd de tomaat in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd 8 sneetjes van de brioche en steek er met een glas rondjes uit met een doorsnee van 7 cm. Besmeer de briocherondjes aan één kant met boter en beleg de andere kant met reepjes dadel en een plak geitenkaas.
  • 2 Snijd 8 sneetjes van het stokbrood. Rasp de kaas. Besmeer één kant met boter en beleg de andere kant met kaas en ½ plakje ham.
  • 3 Vul 4 pannetjes met de brioche-geitenkaasrondjes en 4 pannetjes met de ham-kaasbroodjes Zet de pannetjes 5 min. onder de grill, tot de kaas gesmolten is. Herhaal met de rest van de broodjes.
  • 4 Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm. Garneer de ham-kaastosti’s met de tomatenblokjes en de geitenkaastosti’s met de tijm. Zet de pannetjes met de broodjes nog 2 min. op de bakplaat.

Open pantosti's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept