1 Snijd de baby-paksoi in de lengte in kwarten. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de paddenstoelen in plakjes.
2 Verhit 1 el van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat rusten op een bord onder aluminiumfolie.
3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de vijfkruidenpoeder, paddenstoelen en de helft van de bosui ca. 3 min. Voeg de baby-paksoi toe en roerbak 2 min.
4 Voeg de zwartebonensaus, het water en de suiker toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper.
5 Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Bestrooi met de rest van de bosui en serveer naast de groenten. Lekker met rijst.
Baby-paksoi met wokpaddenstoelen & biefstuk in zwartebonensaus is een recept van Albert Heijn