1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
2 Snijd ondertussen de chorizo in halve plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur uit. Schep regelmatig om.
3 Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Neem de chorizo uit de pan en leg op een bord. Bak de courgette, ui en pesto 3 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
4 Schep de andijvie erdoor en neem de pan van het vuur. Meng de groenten met de chorizo door de pasta. Verdeel de hüttenkäse erover en serveer. Lekker met een partje citroen.
Farfalle met groenten en hüttenkäse is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot