1 Snijd 150 g feta in plakjes. Snijd de uien in dunne ringen en snijd de dille en muntblaadjes fijn. Doe alles in een schaal, bestrooi met peper en schenk de citroenolie erover. Dek af en laat 2 uur buiten de koelkast marineren.
2 Laat de paprika uitlekken en doe met 150 g feta, komijn en paprikapoeder in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Bewaar 2 uur afgedekt in de koelkast.
3 Snijd de rest van de feta in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise), snijd de rode peper in dunne ringen en snijd de knoflook in plakjes. Laat de olijven uitlekken en doe met de extra vierde olijfolie bij de feta en rode peper. Laat 2 uur buiten de koelkast marineren.
4 Serveer de gemarineerde fetaplakjes, fetaspread en feta met olijven bij de borrel.