1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de stukken zalm in reepjes.
2 Bedek de bodem van de ovenschaal met een dun laagje spinazie. Leg daarop 3 lasagnebladen. Bedek weer met een laagje spinazie. Verdeel daar ¼ deel van de zalmreepjes over en verdeel daarover 50 ml Boursin cuisine. Dek af met lasagnebladen, druk aan en verdeel daar weer spinazie, zalm en Boursin cuisine over. Maak zo nog 2 lagen. Houd wat spinazie en Boursin over. Bedek de bovenste laag met lasagnebladen en verdeel daar de rest van de spinazie en Boursin over.
3 Bestrooi met de geraspte kaas en bak ca. 35 min. in het midden van de oven.
Lasagne met zalm en spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)