1 Snijd de aardappelen in stukken van 2 cm en kook in 10 min. beetgaar. Kook de laatste 2 min. de tuinerwten mee. Giet af en laat afkoelen op een grote, platte schaal.
2 Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken, pel ze en snijd grof.
3 Snijd de helft van de dille fijn en meng in een kom met de kwark, mayonaise, kappertjes en azijn. Schep de aardappelen, erwten en eieren erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
4 Verdeel de helft van de aardappelsalade over de bodem van de potten. Verdeel hier de helft van de rucola over. Verdeel de vis in grove stukken en leg op de sla. Doe hierop de rest van de aardappelsalade en rucola. Garneer met de rest van de dille. Sluit de potten af en bewaar in de koelkast.
Aardappelsalade met gerookte zalm is een recept van Albert Heijn