Thaise kip-noedelsalade

4
25 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de mie in stukjes en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sugarsnaps 4 min. in ruim water. Giet af en spoel onder koud stromend water.
  • 2 Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes in 5 min. gaar. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de bosuitjes in ringetjes. Neem de pan van het vuur en schep de bosui erdoor.
  • 3 Rasp de winterpeen en radijs met de grove rasp van de keukenmachine. Klop de pindakaas, chilisaus, vissaus, het limoensap en de rest van de olie tot een dressing. Snijd de rode peper in ringetjes en meng met de geraspte groenten door de mie.
  • 4 Verdeel de helft van de mie over de bodem van de potten. Verdeel hier achtereenvolgens de helft van de sugarsnaps, de kip en de rest van de mie over. Leg de rest van de sugarsnaps erop. Sluit de potten af en bewaar in de koelkast.

Thaise kip-noedelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsalade van Anne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept