Couscoussalade met raapstelen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Vul het sap aan met water tot 350 ml en breng met het bouillontablet aan de kook. Doe de couscous en het sinaasappelrasp in een ruime schaal en schenk de bouillon erover. Roer door en laat 10 min. staan.
  • 2 Laat de olijven uitlekken. Roer de couscous los met een vork. Roer de olie, olijven en ras el hanout door de couscous. Breng de couscous op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Halveer de romaatjes en snijd de raapstelen grof. Schep de romaatjes en raapstelen door de couscous. Snijd de limoen in partjes. Verkruimel de feta erover en serveer met de limoen.

Couscoussalade met raapstelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brandade van gerookte makreel
30 min-
Bekijk recept
Quiche met Hollandse geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept