Gekookt eitje met broodsoldaatjes en truffelboter

8
15 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de boter met de tapenade. Breng een pan water aan de kook. Voeg de eieren toe en kook ze 5 min. Dan is het eiwit gestold en de dooier nog zacht. Spoel af onder koud stromend water.
  • 2 Rooster ondertussen het brood. Besmeer het nog warme brood met de truffelboter en snijd elk sneetje in 4 repen (soldaatjes).
  • 3 Pel de top van de eitjes en verwijder het bovenste eiwit. Serveer elk ei met 4 broodsoldaatjes. Doop de soldaatjes in het zachte eigeel en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Gekookt eitje met broodsoldaatjes en truffelboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige toast met rucolaomelet
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijk artisjokpannetje met garnalen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rauwe ham en salie
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselen en mie in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met gerookte makreel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept