Spinazie-ricotta-aardappelomelet

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de aardappeltjes met de paprikapoeder en wat zout 4 min. op hoog vuur.
  • 2 Laat ondertussen de spinazie ontdooien en uitlekken in een zeef.
  • 3 Klop de eieren los met de ricotta, peper en eventueel zout. Schenk het mengsel over de aardappeltjes en zet het vuur lager. Bak de aardappelomelet in 10 min. gaar op middelhoog vuur met de deksel op de pan. Keer halverwege met behulp van een bord.
  • 4 Verhit 1 el van de olie uit het potje tomaten in een steelpan en bak hierin de champignons 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en verwarm 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 5 Laat de aardappelomelet op een platte schaal glijden en schep het spinaziemengsel erop. Verdeel de ricotta er in hoopjes over en leg de semi-gedroogde tomaatjes erop. Snijd in punten en serveer.

Spinazie-ricotta-aardappelomelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelomelet met rookworst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met chorizo
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept