Ontbijtquiches van brood, spek en ei

8
10 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Smelt de boter in een steelpan.
  • 2 Snijd ondertussen de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met de deegroller. Besmeer het brood met de bakkwast aan 1 kant met boter. Duw de boterhammen met de beboterde kant naar onder in 8 holtes van de muffinvorm. Duw stevig aan, zodat er een ruim broodbakje ontstaat.
  • 3 Leg de plakjes spek rondom tegen de binnenkant van het broodbakje. Breek boven elk broodbakje 1 ei. Bak de quiches in het midden van de oven in ca. 18 min. knapperig en tot het eiwit is gestold. Garneer met de tuinkers en bestrooi met peper.

Ontbijtquiches van brood, spek en ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept