Gegrilde coquillespiesen met Thaise komkommerdip

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Laat de satéprikkers minimaal 30 min. weken in water.
  • 2 Kneus de knoflook, schil de gember en snijd in plakjes. Schep om met de sojasaus, olie en vis. Laat afgedekt in de koelkast 30 min. marineren. Halveer ondertussen de komkommers en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in stukken en doe in een hoge beker. Pers de limoen uit boven de hoge beker. Verwijder het steeltje van de rode peper en snijd in dunne ringen. Doe de helft bij het limoensap en pureer tot een dip.
  • 3 Rijg aan elke satéprikker 4 coquilles en gril 3 min. op het rooster van de barbecue. Keer halverwege. Snijd de andere halve limoen in partjes. Serveer de coquillespiesen met de komkommerdip, bestrooi met de rest van de rode peper en de limoenpartjes.

Gegrilde coquillespiesen met Thaise komkommerdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommerdip
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige kipspiesjes met Thaise komkommerdip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes met ciabatta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappadums met komkommerdip
15 min Snack
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept