1 Snijd de venkelknollen en kipdijfilet in reepjes. Doe de venkel en kip met het water, de dragon en kippenbouillontabletten in een ruime pan en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur 12 min. koken.
2 Doe ondertussen de bonenmix in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de vrucht in parten. Voeg de laatste minuut van de kooktijd de bonen en de spinazie aan de soep toe. Breng de soep op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met het citroenrasp en een citroenpartje.
Maaltijdsoep met kip en bonen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)