Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng voor de rodecurrymayo het limoenrasp en -sap met de currypasta en mayonaise. Meng de sla met de taugé en koriander. Snijd de broodjes aan de bovenkant tot de helft in.
  • 3 Gril de chipolata’s in 8 min. goudbruin en gaar op de barbecue.
  • 4 Schep op elk broodje wat salade, een worstje, rodecurrymayo en gebakken uitjes. Serveer met de partjes limoen.

Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept