Tortillawrap met kip en ijsbergsla

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
  • 2 Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn. Meng 2/3 van de munt met de ijsbergsla en de paprikamix. Houd 1/3 van de salade apart. Besprenkel de rest van de salade met de yoghurtdressing en bestrooi met de rest van de munt.
  • 3 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes van 1 cm. Bestrijk de wraps met de mangochutney, maar laat 2 cm van de rand vrij. Verdeel de kipreepjes en de achtergehouden salade erover.
  • 4 Rol de wraps op, snijd schuin doormidden en serveer met de aangemaakte salade.

Tortillawrap met kip en ijsbergsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse tortillaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindakaaswrap met komkommer
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept