Gegrilde ananas met ahornsiroop

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en rasp de gember. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de gember en het limoensap met de ahornsiroop in een steelpan en breng aan de kook. Laat 2 min. zachtjes koken. Neem de pan van het vuur.
  • 2 Schil de ananas en snijd in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern en halveer de ananas nogmaals in de lengte. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de ananas 4 min. Keer halverwege. Voeg de laatste minuut de ahornsiroop toe. Garneer met het limoenrasp en de geraspte kokos.

Gegrilde ananas met ahornsiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Zoete-aardappelpuree van de BBQ met ahornsiroop en pecannoten
10 min
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept