Rijst-bonensalade met mais en kruiden

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen tot gebruik.
  • 2 Doe ondertussen de black eyed bonen, zwarte bonen en mais in een zeef. Spoel af en laat uitlekken Snijd de koriander en bieslook fijn.
  • 3 Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe het rasp en sap in een kom en voeg de knoflook/ chili-olie en komijn toe. Klop tot een dressing en breng eventueel op smaak met zout.
  • 4 Meng de bonen, mais, rijst, kruiden en dressing in een kom en serveer.

Rijst-bonensalade met mais en kruiden is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept