Zoek
Bruschette met cantharellen en rucola
12
15 min
Albert Heijn
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 g hazelnoten
30 g gezouten boter
150 g cantharellen
12 bruschetta Italiaanse toasts
15 g pittige rucola
Bereiding
1
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
2
Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.
3
Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.
4
Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.
Bruschette met cantharellen en rucola is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept