Bruschette met cantharellen en rucola

12
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.
  • 3 Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.
  • 4 Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.

Bruschette met cantharellen en rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept