Pasta met sardines, tomaat en broccoli

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit ondertussen in een hapjespan de ansjovisfilets met de olie en duw de visjes met een pollepel in stukjes. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Voeg toe aan de visjes in de pan en fruit 3 min. op laag vuur.
  • 3 Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Voeg toe aan het ui-vismengsel en bak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  • 4 Voeg de tomaten en (versgemalen) peper toe, doe de deksel op de pan en warm 4 min. mee. Giet de pasta af. Laat de kappertjes uitlekken en meng door de saus. Breek de sardines in stukken en schep voorzichtig door de saus.

Pasta met sardines, tomaat en broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept