Roerbakrijst met kipfilet en basilicum

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelenmix 4 min. op middelhoog vuur.
  • 2 Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg met de kipfilet, shichimi en eventueel zout toe aan de paddenstoelen en bak 3 min. al omscheppend op hoog vuur mee.
  • 3 Voeg de rijst en heet water toe en roer goed door. Breng op hoog vuur aan de kook. Draai het vuur terug naar middelhoog en laat in 5 min. garen. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper. Garneer met het basilicum en serveer.

Roerbakrijst met kipfilet en basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Pittige kip met Mexicaanse rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbaksoep met surimi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loempia's met bonenrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept