Tacocones met biefstuk en avocado

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de komijn, paprikapoeder en olie. Marineer hierin de biefstuk 1 uur, afgedekt en buiten de koelkast, zodat de biefstuk op kamertemperatuur komt.
  • 2 Snijd ondertussen de rode ui in zo dun mogelijke ringen. Halveer de tomaatjes. Snijd de jalapeñopeper in dunne ringetjes. Pers de limoen uit. Meng de ui, tomaat, peper en het limoensap, breng eventueel op smaak met zout. Laat de salade tot gebruik afgedekt staan. Haal de blaadjes los van de kropsla. Was en droog ze.
  • 3 Verwarm de oven voor op 170 °C. Verhit de grillpan. Bestrooi de biefstuk met zout en gril 5 min. Keer regelmatig. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten op een bord onder aluminiumfolie of een deksel.
  • 4 Verwarm de tacocones ca. 5 min. in de oven. Snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakjes.
  • 5 Vul elke tacocone achtereenvolgens met een blaadje sla, biefstukreepjes, tomatensalade en plakjes avocado. Serveer met de rest van de tomatensalade apart erbij.

Tacocones met biefstuk en avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Tacocones met zwartebonenchili, cheddar en guacamole
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tacocones met garnalen en paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tacocones met kip en ananas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept