Gazpacho van kropsla, tuinerwten & bieslook

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien. Verhit de boter in een soeppan en fruit de uien 3 min. Haal de bladeren van de kropsla. Was en droog ze en snijd in reepjes.
  • 2 Doe de tuinerwten, kropsla, het water en de bouillontabletten in de soeppan. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur koken.
  • 3 Houd wat bieslook achter ter garnering. Snijd de rest van de bieslook fijn.
  • 4 Neem de pan van het vuur, roer de bieslook erdoor en pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 5 Laat in 30 min. afkoelen tot kamertemperatuur en zet afgedekt 3 uur in de koelkast. Garneer de soep met de achtergehouden bieslook en serveer.

Gazpacho van kropsla, tuinerwten & bieslook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept