1 Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de burgers in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de currypoeder en tuinerwten 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Neem van het vuur .
3 Haal de blaadjes van 1 kropje sla los. Snijd het andere kropje fijn. Snijd de koriander grof en de mango in kleinere stukjes. Meng de fijngesneden romainesla, 2/3 van de koriander en de erwten met de mangosalade in een ruime schaal.
4 Halveer de naans, snijd ze open en leg op de onderste helften de blaadjes sla. Leg hierop een kabeljauwburger en schep er een lepel mangochutney op.
5 Garneer met de rest van de koriander en leg de bovenkant van de naan erop. Serveer met de salade.
Kabeljauwburger met mangochutney is een recept van Albert Heijn