Kabeljauwburger met mangochutney

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de burgers in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de currypoeder en tuinerwten 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Neem van het vuur .
  • 3 Haal de blaadjes van 1 kropje sla los. Snijd het andere kropje fijn. Snijd de koriander grof en de mango in kleinere stukjes. Meng de fijngesneden romainesla, 2/3 van de koriander en de erwten met de mangosalade in een ruime schaal.
  • 4 Halveer de naans, snijd ze open en leg op de onderste helften de blaadjes sla. Leg hierop een kabeljauwburger en schep er een lepel mangochutney op.
  • 5 Garneer met de rest van de koriander en leg de bovenkant van de naan erop. Serveer met de salade.

Kabeljauwburger met mangochutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met zuurkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met citroenboontjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept