Aardbeiensoepje met sojayoghurtijs

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de harde steeltjes van de vijgen en laat 10 min. weken in kokend water. Giet af. Doe 2/3 van het basilicum met de sojayoghurt en vijgen in de kom van de keukenmachine. Pureer 3 min. tot een glad mengsel.
  • 2 Schep in een diepvriesbak en zet minimaal 6 uur in de vriezer. Roer het eerste uur elke 15 min. door om het vormen van ijskristallen te voorkomen.
  • 3 Verwijder de kroontjes van de aardbeien en pureer 1 min. in de keukenmachine tot een gladde soep. Snijd de rest van het basilicum in reepjes. Hak de amandelen grof.
  • 4 Verdeel de soep over vier diepe borden en schep in elk bord een bol basilicum sojayoghurtijs. Garneer met het basilicum en de amandelen.

Aardbeiensoepje met sojayoghurtijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


PH De perfecte keuken - Aardbeiensoepje met rode
40 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardbeiensoepje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fris Zomers Aardbeiensoepje!
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Een Zoet Bootje
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept