Pittige kip-ananassalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Gril de puntpaprika’s ca. 15 min. tot het vel zwart blakert. Keer regelmatig. Neem van de barbecue en laat iets afkoelen. Ontvel de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Bestrijk ondertussen de kipfilethaasjes met de olie en gril in ca. 6 min. gaar. Keer regelmatig. Neem van het vuur en bestrooi met de picadillo.
  • 2 Halveer de ananas in de lengte en leg met de snijkant naar beneden ca. 4 min. op de barbecue, zodat er mooie grillstrepen op komen. Snijd het vruchtvlees uit de schil, maar laat de schil heel. Snijd de harde kern uit het vruchtvlees. Snijd het vruchtvlees in blokjes en doe met de paprika in een kom.
  • 3 Snijd de kipfilethaasjes in stukjes en voeg toe aan de ananas. Snijd de bosui in ringetjes en meng door de ananas. Schep de salade terug in de uitgeholde ananashelften en serveer.

Pittige kip-ananassalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Meloen-ananassalade
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept