Chilimais met witte kaasblokjes

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Breng een ruime pan water aan de kook. Verwijder de bladeren en draden van de maiskolven en kook de kolven 10 min. Giet af en halveer. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Meng ondertussen in een kom de mayonaise met de knoflook, chilipeper, komijn, peper en eventueel zout. Gril de mais op de barbecue in 6 min. rondom bruin. Keer regelmatig.
  • 3 Verkruimel de witte kaas op een bord. Bestrijk de maiskolven met de mayonaise. Rol ze door de kaas en bestrooi met extra chilipeper.

Chilimais met witte kaasblokjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vegaburger met hummus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept