Zoek
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
4
10 min
Albert Heijn
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.05 g saffraan
1 el kraanwater
8 verse salieblaadjes
250 g mezzelune ricotta spinazie
100 g boter
Bereiding
1
Week de saffraan in het water en snijd de salie fijn. Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Smelt ondertussen de boter in het saffraanwater in een steelpan 3 min. op middelhoog vuur. Roer de laatste minuut de salie erdoor.
3
Giet de mezzelune af en verdeel over 4 borden. Schep over elke portie 1 el van de saffraan-saliebotersaus en serveer de rest ernaast.
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Mezzelune met groene asperges
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met basilicum en ansjovis
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept