Open lasagne met asperges & blauwaderkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd ze in schuine stukken van 3 cm. Snijd de paprika’s in ringen en halveer de cherrytomaten.
  • 2 Breng een ruime pan water met zout aan de kook. Neem van het vuur. Haal de lasagnebladen los, voeg toe aan de pan en laat 10 min. wellen. Roer af en toe; zo plakken ze niet aan elkaar.
  • 3 Verwarm ondertussen in een steelpan de kookroom met de blue stilton. Laat 3 min. zachtjes koken tot de kaas gesmolten is. Hak ondertussen de walnoten in grove stukken. Neem de pan van het vuur en voeg de walnoten en rozijnen toe. Breng op smaak met peper.
  • 4 Verhit de olie in de wok en roerbak de asperges en paprika 3 min. Voeg de tomaten en ¾ van de spinazie toe, roerbak nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 5 Leg op elk bord een lasagneblad en verdeel de helft van de groente en 1/3 van de saus erover. Maak zo nog een laag. Dek af met een lasagneblad en de rest van de saus. Garneer met de rest van de spinazie. Serveer direct.

Open lasagne met asperges & blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept