Tagliatelle met cantharellen, ui & courgette

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de olie, kappertjes, dragon en kaas in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een pesto.
  • 2 Snijd de courgette in plakken. Halveer de uien en snijd in halve ringen.
  • 3 Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de courgette in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Schep met een schuimspaan uit de pan op een bord.
  • 4 Bak in het achtergebleven bakvet de ui en cantharellen 4 min. op hoog vuur. Voeg de laatste minuut de courgette toe. Neem de pan van het vuur en breng op smaak met de truffelolie, peper en eventueel zout.
  • 5 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng de pesto erdoor. Schep de cantharellen, ui en courgette erover en serveer direct.

Tagliatelle met cantharellen, ui & courgette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept